Guarani-Serbian

Ко смо ми

Удружење ГУАРАНИ је непрофитна организација састављена од интердисциплинарних професионалаца различитих националности. Наша мисија је да развијамо пројекте за социјално-радну интеграцију имиграната, избеглица, тражилаца азила и других група које су у опасности од социјалне искључености.

Гуарани је основан 2006. Више од десет година развија јавне пројекте и програме које финансирају Заједница Мадрида, шпанска влада, ЕСФ, ЕРАСМУС+ и АМИФ програми.

Током свог професионалног пута, Гуарани се прилагођавао друштвеним променама како би развио модел интервенције заснован на специфичним потребама угрожених људи и на поштовању њихове аутономије и слободе.

Наша методологија рада тежи мултидисциплинарном и свеобухватном приступу, јер је наше искуство показало да један узрок не може објаснити друштвену угроженост. Увек постоје различити услови и потешкоће које утичу на неколико области нечијег живота.

Наши циљеви су:

  • Промовисати интеграцију и коегзистенцију између имиграната и друштава домаћина кроз међусобно признавање њихових права и дужности као грађана.

  • Сарађивати са јавним институцијама у преношењу вредности суживота у Шпанији и ЕУ.

  • Развити акције за признавање професионалних компетенција имиграната и њихово професионално рециклирање.

  • Информисати имигранте о условима на тржишту рада у Шпанији и ЕУ и промовисати акције за побољшање њихове запошљивости кроз неформално образовање и обуку.

  • Развити пројекте и акције за промовисање друштвене интеграције малолетника, младих и породица миграната.

Искуство Гуаранија је засновано на:

Профили друштвених мрежа и контакт информације

Држава: Spain

Веб сајт: http://www.asociacionguarani.com

Фејсбук: https://www.facebook.com/guarani.es

Твиттер: https://twitter.com/guaraniorg

инстаграм: https://www.instagram.com/guarani.ong

адреса Е-поште: europe@guarani.org.es

Телефон: +34 914 04 04 83

Законски заступник: Mrs. Nieves Arroyo

Scroll to top