AMAM-Serbian

Ко смо ми

Афричко медијско удружење Малта (АМАМ)

Позитивно увођење Африке у вести

Афричка медијска асоцијација Малта (АМАМ) је медијска невладина организација чији је циљ да Африку унесе позитивно у вести, каналишући афричку перспективу, радећи на ширењу вести у вези са животом имиграната на Малти и у Европи. Ово се углавном ради кроз Вести – Оснаживање – Заступање. Промовишемо афричку стварност преко АМАМ Интернет радија и вишејезичног веб-зина.

Наше главне области фокуса су:

  • АФРИЧКА ПЕРСПЕКТИВА – Афричко медијско удружење Малта је медијска невладина организација која промовише афричку перспективу са вестима – Оснаживање – Заступање

  • НОВОСТИ – Наш циљ је да развијемо инклузивну мултимедијалну мрежу где сви чланови могу да нађу место за дебату. Емитујемо вести, приче и информације које се односе на живот на Малти иу Европи преко нашег веб магазина и радија онлајн заједнице.

  • ОСНАЖИВАЊЕ – Оснажујемо имигранте преношењем животних вештина и пружањем медијске и дигиталне писмености. Пружамо информације и подршку у вези са интеграцијом у друштво.

  • ЗАГОВАРАЊЕ – Идентификујемо посебне изазове афричких имиграната на Малти и лобирамо за позитивне промене скрећући на њих пажњу влада и других релевантних власти. Припадамо и радимо са бројним групама за заступање које су активне на Малти иу иностранству.

Профили друштвених мрежа и контакт информације

земља: Malta

Веб сајт:  http://www.africanmediamalta.com

Фејсбук: https://www.facebook.com/africanmediamalta

Твиттер: https://twitter.com/amam_malta

инстаграм: https://www.instagram.com/africanmediamalta/

ЈуТјуб: https://www.youtube.com/channel/UCvmKaWEsh59XiWrn2qcdi4A

Емаил: africanmediamalta@gmail.com

Телефон: +356 9906 9363

Законски заступник: Mrs. Regine Psaila

Scroll to top